• "Met deze samenwerking gaan wij het aanvraagproces voor zowel financieel intermediairs als financieringsmaatschappijen betrouwbaarder en efficiënter maken. In Ockto hebben we hiervoor de ideale partner gevonden.”
    Marc Haarms, CEO Indicia FIT Solutions
  • “Vanuit zowel de ketenpartijen in de krediet- en automotive sector als vanuit de brancheorganisaties is er afgelopen jaren hard gewerkt aan een visie. Mooi dat we nu samen met Indicia een standaard neerzetten voor deze markt”
    Gert Vasse, commercieel directeur Ockto

De kracht van brondata: efficiënt en veilig

Brondata biedt directe toegang tot betrouwbare informatie, essentieel voor risicobeoordelingen in de bancaire sector, verzekeringen, vastgoed of logistiek. Het versnelt administratieve processen en minimaliseert fouten. Veiligheid en privacy zijn cruciaal bij het gebruik van brondata. Onze samenwerking met de AVG-compliant en ISO 27001-gecertificeerde specialist Ockto garandeert dat alle klantinformatie volgens de strengste privacyregels wordt verwerkt.

Ockto’s dataoplossingen: de marktstandaard

Ockto heeft zichzelf bewezen als marktleider in de hypothecaire sector; een sector die grote gelijkenissen vertoont met de consumptief kredietmarkt. Dankzij deze expertise kan Indicia FIT Solutions samen met Ockto de betrouwbaarheid en efficiëntie binnen de consumptief kredietketen verder versterken.